top of page

Judith en Olaf ontmoetten elkaar na een optreden van Slagerij van Kampen. Beide delen een passie voor creativiteit en ontwikkeling. 

Judith Peinemann is trainer/coach bij ‘EIGEN-wijsheid met een stokje’ en pedagogisch / didactisch innovator op ROC van Twente. Vanuit deze rol begeleidt ze onderwijsteams bij veranderkundige processen en coacht/traint ze opleiders in het op gang brengen en continueren van leerprocessen. 

Haar ervaring in het onderwijs en met name het begeleiden van groepen drop-outs, maakt dat ze een expert is op gebied van groepdynamica.

Haar praktische insteek, positieve kijk op groei en aandacht voor verbinding zorgen voor een leerervaring waar je meteen mee aan de slag wil.

Olaf Fase is professioneel drummer en docent. Als drummer is hij vast lid bij Slagerij van Kampen en heeft gespeeld met veel bekende artiesten (Waylon, Nielson, VanVelzen), in musicals (Zorro, Sister Act) en tijdens grote televisie-evenementen (The Passion, Scrooge,

I Want Your Song). Als docent heeft Olaf honderden workshops verzorgd op scholen en in het bedrijfsleven. Daarnaast schreef hij de drummethode 'Drumfase 1', die in 2021 een Slagwerkkrant Poll Award won voor beste drumboek. Samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) schrijft hij de cursuspagina ‘U vraagt, wij spelen’ voor het tijdschrift De Slagwerkkrant. 

Judith en Olaf staan bij trommels
Anker 1
bottom of page